Меню Затваряне

Плащане и доставка

МЕТОДИ ЗА ПЛАЩАНЕ

За удобство и улеснение на нашите клиенти предлагаме следните начини на плащане:

Наложен платеж

Плащане в брой при доставка от куриер.

Банков превод

Необходимо е да посетите най-удобния за вас клон на която и да е банка и да преведете дължимата сума по банковата сметка на ИРИГЕЙТ ЕООД:

  • Пощенска банка АД
  • сметка: в лева;
  • IBAN: BG36BPBI79241063806401
  • BIC/SWIFT: BPBIBGSF
  • основание за плащане: уникалният номер на Вашата поръчка, който се генерира автоматично.

Плащане в брой

Плащането се извършва на място във физическия магазин на ИРИГЕЙТ ООД, като съответно се издава документ за извършено плащане.

  • гр. Пловдив, 4000
  • бул. „Кукленско шосе“ 17 (на паркинга на завод Рекорд)
  • телефон: 0899055388

(вижте повече на страницата ни: КОНТАКТИ).

При поръчка ще се свържем с Вас за потвърждение и доставка. Тя ще бъде извършена от куриер, като заплащането става с наложен платеж при получаване на пратката, по банков път или на място в магазина ни.

МЕТОДИ ЗА ДОСТАВКА

Доставка до офис или адрес с ЕКОНТ

Получете пратките си с „Еконт експрес“ в рамките на 1 до 3 работни дни. Цената за доставка до адрес до всички населени места в България на пратки според тарифния план + стойността за наложеният платеж. Ако желаете доставката, да бъде до офис на „Еконт експрес“, моля посочете това в полето за коментар на поръчката. Цената за доставка до офис е в зависимост от теглото на пратката.

Доставка до офис или адрес със СПИДИ

Получете пратките си със „Спиди“ в рамките на 1 до 3 работни дни. Цената за доставка до адрес до всички населени места в България на пратки според тарифния план + стойността за наложеният платеж. Ако желаете доставката, да бъде до офис на „Спиди“, моля посочете това в полето за коментар на поръчката. Цената за доставка до офис е в зависимост от теглото на пратката.

Направените заявки се обработват на същия или на следващият работен ден, а заявки направени в събота, неделя или празнични дни се обработват през първият работен ден след това. Доставките могат да се извършват с куриерски фирми по избор на получателя и за негова сметка. За избягване на неточности формата за поръчка е за предпочитане пред заявката по телефон.